TEKİRDAĞ / ÇORLU - Şehit Hamza Çavuş İlkokulu

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Hikaye Yazma Yarışması İlçe 1.si 3/A Sınıfından Alara AKYILMAZ

Ock

Okulumuz 3/B Sınıf Öğretmeni Nuray GÜRCAN ÇELİK VE 3/D Sınıf öğretmeni Ece YILDIZ tarafından EKO okul projesi yürütülmektedir.Eko-Okullar Programı; ülkemizde TÜRÇEV tarafından yürütülen FEE destekli uluslararası bir programdır. Çevre konusunda bilinç oluşturmak ve insanlarla birlikte tüm organizmaları etkileyen insan davranışlarını olumlu yönde değiştirebilmek düşüncesi ile okullarda uygulanan bir projedir.

Ock

Bakanlığımızca hazırlanan "Yenilik ve Eğitim eTwining " kitabında okulumuzda yürütülmüş olan "   DOĞA OLMADAN HAYAT OLMAZ" eTwining Projesi  2023 yılı için 11550  proje arasından seçilen30 örnek proje arasına girmişve yayımlanmıştır.

Ock

Okulumuzda Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimleri verildi.

Ock

Okulumuzda Fiziksel  Aktivite ve Sağlıklı Besleniyorum....

Anasınıfı "Dilimizin Zenginliği"Projesi Ocak Ayı Yazar Buluşması Etkinliğimiz

Ock

Okulumuza Okul Aile Birliğinin destekleri ile öğrencilerimizi sosyal,fiziksel ve bedensel anlamda destekleyecek olan"Halı Saha"mız yapılmıştr.Halı saha ile Bakanlığımızın desteklediği hergün 10 dk fiziksel aktivite ile konforlu bir ortamda spor yapmaları sağlanmıştır.Ayrıca her Cuma tüm okul spor kıyafetleri ile birlikte müzik eşliğinde spor yapmakta,eğlenceli vakit geçirmektedir.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ SAYI 3

Ara

Öğrencilerin bilişsel, duyuşsal, psikomotor, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacağı düşünülen geleneksel çocuk oyunlarının okul ortamlarında canlandırılması, ders içi ve ders dışı faaliyetlerde yer alması, okul bahçelerinde geleneksel çocuk oyunlarının oynanmasını amacıyla "Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu" okulumuzda çocuklarımız gülücükleri ile  oynatılmaktadır.

Ara

My Dijital Classroom projesi kapsamında ögrenci etkileşimi sağlamak amacıyla Yunanistan, Ürdün,Romanya,İtalya ve Türkiye proje üyesi ülkelerle tanışma toplantısı düzenledi. Öğrencilerimiz İngilizce olarak kendilerini tanıttılar sarkılarla ülkeler arası öğrencilerin kaynaşması kültürlerin buluşması sağlandı.

Ara

ARALIK AYI "DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ" KAPSAMINDA OKUL ÖNCESİ SINIFLARIMIZDA ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ÇALIŞMALARIYAPILDI.

Ara

EN BÜYÜK SEVGİ İNSANLIK SEVGİSİDİR.

Ara

Okulumuz Kasım Ayı "Dilimizin Zenginliği Projesi"kapsamında etkinlikleri gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çoşkulu kutladık.

Cumhuriyet Bayramı Okul Videomuz